Nu börjar vi med värderingar på riktigt

Vi har arbetat indirekt med värderingar i många år när man bygger trafik och affärer för kunder och oss själva i olika projekt och företag. Hur vet man annars om man gör rätt aktiviteter och val om man inte kan räkna hem vad man gör?

Enda utmaningen i detta har varit att det är svårt att både leverera en tjänst till en kund (eller sig själv) och vara objektiv i bedömningen av värde och avkastning. Det behövs en objektiv part som kan bedöma värden särskilt i den digitala världen som är föränderlig, blixtsnabb och ommöjlig att förbise i de flesta fall när man värderar bolag och andra verksamheter.

Vårt mål är att vara den parten – en slags Notarius Publicus fast för digitalt – en Digitalus Publicus.

Ta gärna kontakt om ni vill fråga om våra tjänster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *